Sopar amb junta i col·laboradors i inauguració de llums

Amb la idea de que els col·laborado del Slot Club La Lira, així com la junta i alguns membres de La Lira, coneguessin el mon del Slot de competició des de dins, la junta del Slot Club La Lira va organitzar un sopar i una cursa amb tots ells.

Els membres de La Lira van poder veure de primera má cotxes de totes les especialitats que es celebran al Slot Club La Lira i als diferents campionats on el club participa, com el Resistarraco, el DTM Tarragona o el Terra de Vins.

IMG-20160123-WA0018

També es va aprofitar el event per inaugurar la nova il·luminació del circuit, destinada a fer curses nocturnes, encara que sembla que tindrem que baixar una mica la intensitat.

Van ser una nit i una cursa molt divertides, amb un ambient molt agradable i trofeus pels millors. Us deixem la galeria completa d’imatges.