2ª Cursa Campionat Clàssics Aloyshop – La Lira 2015

El passat dissabte 19 de setemebre es va disputar la segona cursa del Campionat de Clássics 2015. Amb una inscripció inicial de 12 pilots, diverses causes van deixar-la en nomès 8, 4 senior i 4 junior.

DSC_0852

Encara la fluxa asistència, la cursa va a ser molt divertida i ajustada amb lluitas maques a gairebé totes les posicions. La victoria final va ser, de nou, pel Cisco Salvador, que es perfila com el favorit principal per portar-se el campionat, encara que el Litus li va apretar i, com es desconte el pitjor resultat, encara te opcions encara que no va participar a la primera cursa.

Els locals Sergi González i Òscar Jodar van acabar en tercera i quarta posicion respectivament, tant dels senior com de la cursa.

DSC_0849

Els junior aquesta vegada no van guanyar als senior, ocupant las posicions cinquena a vuitena. David Basora tambè va repetir victoria però aquesta vegada va ser el Didac Membrive el segon classificat mentres el Alex Ramal es tenía que conformar amb la tercera. El debutant Ivan Tello, el benjamin del campionat i a mès debutant amb clàssics, tancaba la clasificació fen una molt bona cursa.

DSC_000001

I així va quedar la classificació final:

DSC_0851