Cursa Terra de vins d´octubre

El passat 9 i 10 de Setembre es va disputar la 8ª proba del Terra de Vins a les nostres instal-lacions.

Primer de tot donar les gràcies a tots els participants a la cursa per la asisténcia i transmetre les seves impresions.

Ara si, anem a per la crónica d una cursa que encara i havia que decidir algunes posicions el cual va donar una competencia per fer el mijor paper posible per tal d´aconseguir els ultims punts de la temporada. La cursa la va guanyar un imparable Francesc Bolumar, seguit de Carlos Lopez i Eloi Saez respectivament. La resta de llocs va esta molt disputada en diferents pisicions de la cursa la qual cosa va donar mes vidilla a la cursa com es pot veure a la classificacio:

 

classificacio

classificacio1

Tot seguit unes fotos y algun video de la cursa:

DSC_0875 DSC_0876 DSC_0878 DSC_0883 DSC_0884 DSC_0889 DSC_0894 DSC_0895