Arrenquem motors: 1ª cursa Ninco GT 2016

El 15 de gener va començar oficialment la temporada a La Lira amb la primera cursa de la categoría Ninco GT i el nou format, pel qual els campionats no s’alternen, si no que es faran totes les curses seguides, excepte amb els 1/24.

A les vuit del vespre va començar la cursa amb els entrenaments oficials i un munt de pilots ajustant donant els ultims retocs als seus cotxes, munt que augmentava fins a arribar a un total de setze inscrits, incloent dos pilots infantils, i molta varietat de cotxes amb especial protagonisme del Ford GT i presència també de tres Lamborghini Murciélago, un parell de Audi R8 i un exemplar de Mosler, Mercedes SLS i Toyota Supra. En total, sis models diferents.

IMG-20160116-WA0016[1]

I després del tradicional sopar de totes les curses a La Lira, a les deu de la nit va començar la cursa amb la pole. Un per un, els setze pilots van passar un minut cadascun per la pista trigant de fer la millor volta possible, que va ser la d’el Marc Olivan amb un Audi R8 i un magnífic 11,79.

 

dav

A la primera màniga van participar el Mario Duque, Ethan, Brosi, Toni Jr., Óscar Jodar, Joan Rodríguez, David Lugilde i en Gerard. Màniga que va ser molt emocionant, amb varis canvis de lider i molt bones lluites a totes les posicions excepte a la primera, que es va endur el Mario Duque amb un sorprenent Mercedes SLS. Pel darrera, en Joan i el Lugi van acabar a la mateixa volta i va guanyar el Joan per tot just uns pocs metres. Lo mateix va passar amb el Gerard, l’Óscar i el Brosi, uns metres entre ells i a menys d’una volta dels de davant.

A les darreres posicions, peró fent una cursa boníssima i cada vegada més a prop dels grans, van acabar el Ethan i el Toni Jr.

IMG-20160116-WA0013[1]

A la segona màniga van participar Marc Oliván, Luis Díaz, Xavi Aparici, Arturo Solsona, Mett, Carles Povill, David Mayolas y Sergi González. Des del principi es va comenzar a rodar molt ràpid i dos pilots intentaven escapar-se de la resta, el Marc Oliván i el Carles Povill, però pel darrera el Xavi Aparici i el Arturo Solsona no els deixaven.

IMG-20160116-WA0014[1]

Al igual que la primera màniga, les diferències eran mínimes, hi havia molts canvis de posicion i a vegades semblava que el Luis Díaz i el David Mayolas s’apropaven, pero no aconseguien arribar del tot.

El alt ritme de Marc Oliván i la seva seguretat en pista, amb molt poques sortides, li va servir per endur-se una apurada victoria per menys d’una volta sobre el Carles Povill. A una volta d’en Carles va acabar el Arturo Solsona i a una volta de el, el Xavi Aparici va ser quart.

Una mica més lluny van acabar el Luis Díaz i el David Mayolas, que van tenir que decidir la posició per la volta ràpida, per que van acabar a la mateixa volta i coma. Mett va ser setè de màniga i de cursa mentre que el Sergi va acabar vuité de màniga i quinzè de cursa degut a que, per una errada al canvi de carril, el seu cotxe va xocar contra les vallas i va tenir que arreglar-ho.

IMG-20160116-WA0009[1]

Us deixem la classificació final, que també podeu consultar i descarregar a la página de resultats i una galerìa amb totes les fotos.

Salut i gallet a fons!!!

Carrera 1 15-01-2016