3ª Cursa Ninco GT: emoció fins l’ùltima volta

Amb la primera posició prou clara pel Marc Oliván, la tercera i ùltima cursa de Ninco GT encara tenia molt que dir a totes les posicions. La lluita més emocionant estava al podi, amb el Xavi Aparici, l’Arturo Solsona i el Luis Díaz separats, per aquest ordre, per només 4 punts.

I a la resta de posicions lo mateix, tant apretada estava la cosa que a la general final va haver-hi un triple empat a la sisena posició i un doble empat a la novena.

IMG-20160220-WA0009

A la primera màniga van participar Brosi, Sergi, David Mayolas, Óscar Jodar, Joan Rodríguez i Gerard Vives.

IMG-20160220-WA0011

Amb una bonica cursa, lluitant fins a la darrera curva, el Brosi es va imposar al Sergi per menys d’una volta, lo que va ser la tònica a tota la cursa, ja que totes les posicions van estar separades per la mateixa diferencia. Tercer de màniga va ser David Mayolas, seguit pel Óscar Jodar, Joan Rodríguez i Gerard Vives.

A la segona màniga van correr el lider, Marc Oliván, junt a el Xavi Aparici, l’Arturo Solsona i el Luis Díaz, que lluitaven per la segona posició del campionat i amb una petita esperança de que el Marc punxés. Completaven la graella de sortida el Mett i el Mario.

IMG-20160220-WA0026

Novament tot va ser molt apretat i al primer carril van acabar tots a la mateixa volta excepte el Mario, que ja va començar amb problemes al seu Mercedes. Després el Marc va anar obrint forat a poc a poc mentres Xavi, Arturo, Mett i Lluis intercanviaven posicions. La segona posició de la cursa no estava clara i es va decidir al darrer carril, al qual Xavi, Arturo i Luis arrivaven a la mateixa volta.

El premi se’l va emportar el Luis, que va correr la seva darrera màniga a la pista 6, clarament més ràpida que les pistes 2 i 3 a les que van acabar Xavi, tercer finalment, i Arturo, quart. Amb aquesta avantatge, Luis només va tenir que asegurar i marcar al Xavi per aconseguir la segona posició. Mett acabava cinqué i el Mario patia amb el seu Mercedes i era darrer de màniga i de cursa.

Però a pesar de tot, el Xavi va tenir prou amb la tercera posició de cursa per asegurar-se la segona del campionat per només un punt sobre el Luis. El damnificat va ser l’Arturo, al que la quarta posició de cursa li va costar també el podi del campionat.

Una preciosa carrera per acomiadar una bonica categoría que es va emportar sense discusió el Marc Oliván.

Us esperem el proper 11 de març a la primera cursa de Scaleauto GT 1/24. I us deixem la classificació de cursa, la general i una gal·leria de fotos.

Salut i gallet a fons!!!!!!!!

3ª Ninco 2016-02-19 General Ninco