Social Rally 2016: 2ª cursa a Aloyshop La Lira

El social de rallye va arribar a La Lira el passat 14 de maig per ratificar el èxit de les noves categories N3D i Super N3D, que van copar el 100% del parc tancat amb una exposició de cotxes que , com podeu veure a la gal·leria de sota, gairebé semblava més el parc tancat de una prova del mundial dels 80 que un Rallye Slot.

Sense cap dubte, un parc tancar espectacular.
Sense cap dubte, un parc tancar espectacular.

Amb un total de 23 pilots, repartits en 12 Super N3D, 10 N3D i un infantil, la victoria scractch i en Super N3D se la va emportar el Jose María, amb un Subaru Impreza de Avant Slot i xassís Kilslot, seguit del Pedro Álvarez Sr., amb Xsara de Scalextric montat amb xassís Kilslot, també a la categoría Super N3D. Tercer del podi, a poc més d’un segon del Pedro i guanyador en categoría N3D, va ser el Francesc Bolumar, amb un Lancia 037 de Ninco equipat amb xassís Sloting Plus.

Espectaculars trams i gran ambient al social de Rallye de l'Ateneu i La Lira.
Espectaculars trams i gran ambient al social de Rallye de l’Ateneu i La Lira.

Us deixem la classificació del rally i la gal·leria de fotos, que segur que la esteu esperant amb ganes.

Classificació final del Rallye
Classificació final del Rallye