Crònica: Primera cursa Clàssics 2016

La nova categoria de Clàssics va començar amb manca d’inscrits. Les vacances es van notar i le inscripció es va reduir a només cinc pilots: Arturo Solsona, Mario Duque, Óscar Jodar, Gerard Vives i Luis Díaz. Tot i això, es va decidir fer la cursa a una mànega sense comisaris i el resultat va ser una cursa molt divertida i amb molt riures que es va decidir per regularitat més que per velocitat, encara que l’Arturo va guanyar amb un ritme molt alt i sense gaire sortides

Només cinc pilots van participar a aquesta primera cursa de clàssics.
Només cinc pilots van participar a aquesta primera cursa de clàssics.

La resta del podi va estar més ajustada i es va decidir per una volte a cada posició, amb Gerard asolint el seu primer podi i l’Oscar agafant el tercer lloc pel davant del Mario. El Lluis, amb moltes sortides, va ser el cinquè i ùltim classificat.

Classificació final de la primera cursa de clássics.
Classificació final de la primera cursa de clássics.