Crònica: 3ª cursa Copa Xas Scaleauto 1/24

Tercer guanyador en tres curses per a la fantastica Copa Xas. Aquesta vegada va ser en Xavi, el patrocinador, qui es va emportar el gat a l’aigüa tot i que, al tenir el seu cotxe espatllat, va estar a punt de no participar.
En segona posició va acabar el Sergi, afavorit pel hàndicap de quatre voltes que tenia el Mett, que tot i així va fer tercer a la mateixa volta que el Sergi i a poc més d’una del Xas.

 

resultado-3-carrera-trofeo-xas

El campionat es decidirá a la darrera cursa, on el Mett arriba amb 5 punts d’avantatge sobre l’Arturo i el Sergi i sense cap zero als seus resultats. Aixó fa que acabant tercer el Mett sigui campió, tot i que l’Arturo  o el Sergi guanyin la cursa.

Us deixem la general i la galeria de fotos. Salut i gallet a fons.

general-copa-xas