Propera Cursa: primera cursa Grup V amb novetats al reglament.

Arribem a la recta final de la temporada amb el començament de un nou campionat i una nova categoria, els Grup V de Sideways.

grup-5-2016

El reglament es va fer pensant en que la despesa fos mínima i la igualtat màxima tot i que, per a igualar una mica el comportament, es va introduïr la posibilitat de montar suspensions i, donada la fragilitat de les bancades de serie, es va donar l’opció de canviar aquesta per una Slot.it referencia CH76. Tota la resta del cotxe ha de ser de serie excepte pneumátics, obligatoris els Spirit SP00303 «grans» (19×10,5 mm.) al darrera i lliures els davanters.

La primera cursa será el divendres 21 d’octubre al següent horari:

  • 20:00 – Entrenaments.
  • 21:00 – Sopar.
  • 22:00 – Pole.

Us esperem a tots, salut i gallet a fons.