Crònica: 6ª prova Social Rally 2016

El divendres 28 d’octubre es va tancar la temporada social de rallye a les nostres instal.lacions amb la sisena prova, disputada al format habitual i amb un gran resultat pels nostres pilots.

David Lugilde es va imposar a la categoria N3D, fent a més tercer scratch, mentres que Óscar Jodar i Mario Duque van acabar quart i cinqué scratch, tercer i quart de SN3D.

Al campionat el Jordi Jordá es va emportar el campionat de SN-GT, mentres que Mario Duque i Óscar Jodar van ser segon i tercer a SN3D i David Lugilde segon en N3D. Ethan Duque també va assolir la segona posició a N-Infantil.

Amb el campionat ja tancat només queda gaudir del final de festa que se celebrarà el proper 26 de novembre a les instal·lacions del Ateneu Slot Racing. Als següents enllaços trobareu els resultats i una galeria de fotos:

Salut i gallet a fons!!!