Crònica: 4ª cursa Copa XAS 1/24

copa-xas

La darrera cursa de la Copa nocturna XAS 1/24 venia carregada d’emoció amb dos pilots, Mett i Arturo, jugant-se el campionat. Tot i que Mett tenia cinc punts d’avantatge, també patia un hándicap de tres voltes per cap que tenia l’Arturo.

La cursa, com sempre, va ser molt disputada excepte a la primera posició, que es va emportar el Marc amb comoditat. La segona posició semblava propietat del Lugi, però problemes amb un pinyó el van deixar al quart lloc, pel darrera dels implicats a la lluita pel campionat.

L’Arturo va aconseguir la segona posició però no el campionat, que es va emportar Mett gràcies a la seva magnifica tercera posició.

Molta lluita al darrera també, amb posicions definides per una volta o menys. Us deixem la classificació de la cursa i la galeria de fotos.

Salut i gallet a fons!!!