Crònica: 1a prova social rally 2017 a l’Ateneu

El passat 17 de febrer es va inaugurar el Social de Rally 2017 a l’Ateneu Slot Racing amb 27 inscrits i un bon paper dels pilots de La Lira amb Sergi González fent segon en N3D grup A i Toni Carrillo tercer en N3D grup B.

En SN3D s’imposava Pere Joan Mas amb Ferrari, seguit per Israel Moreno amb Alpine 310 i tancant el pòdium Jose M. Lopez Sr. amb BMW M1. En N3D Grup A victòria per Cisco Salvador amb Alfa GTV, seguit per Sergi Gonzalez amb Renault 5, i tancant el pòdium Ramon Garcia, amb Porsche 911.

Pel que fa a la categoria N3D grup B, el Subaru de Fede Achaerandio va assolir la victòria, seguit per el Ford Fiesta de Roger Borjas, i Toni Carrillo amb Lancia 037 tancava el pòdium.

Us deixem amb la classificació final del rallye. Fent click aquí trobareu totes les fotos.

Salut i gallet a fons!!!

sociarallye2017-1