Cronica 2ª prova Social Rallye 2017

El passat divendres 24 de març vam gaudir a les instal·lacions de La Lira de la segona prova del Social de Rallye 2017.

Amb un total de 28 pilots, 17 a SN3D, 8 a N3D-B i 3 a N3D-A, tothom va gaudir dels trams fets per Mario.

La victoria a la general i a SuperN3D va ser per a Jordi Mañé, de Slot Mora, i el seu Subaru, seguits pel Jose María López, de l’Ateneu, amb BMW M1 i Victor Cabús, també de Slot Mora, amb Peugeot 207. Mario Duque va ser el millor representant de La Lira amb una quarta posició amb Subaru.

A la categoria N3D-B la victoria va ser per el Francesc Bolumar amb Lancia 037, seguit pels pilots de l’Ateneu Miquel Aibar, amb Citroen DS3, i David Mayolas, amb Subaru. El Pere Vilaplana va acabar cinqué com millor representant de La Lira.

Per ultim, a N3D-A el primer lloc va ser per al Ramón García, amb Alpine A110, mentres que el president del nostre club, el Sergi González, amb un R5 va asolir la segona posició, deixant al Toni Carrillo la tercera posició.

Us deixem la galeria de fotos, fent click aquí, i les classificacions del rallye i general.