Crónica: 3 h. GT3 Inauguració nou traçat

Amb set equips inscrits es va celebrar la cursa de 3 hores que va inaugurar el nou traçat del circuit del Slot Club La Lira. Cinc equips locals, un mixte, el format pels rallyemen Óscar Jodar (local) i Eloi Saez (de Mora d’Ebre), i un plenament visitant, Pampislot, amb Alfons Unda i Adrià Pujol.

De bon inici la cursa va ser una lluita entre Pampislot i els locals Primer el blanc, format per Marc Olivan i Sergi González. Amb varies alternatives i moltes lluites a tots els nivels, la cursa va ser molt maca i divertida i va veure com guantadors als Pampislot, que es van emportar dos aperitius per a dos persones cadascun cortesia del Restaurant O de Olga de Coma-Ruga.

Us deixem la classificació i una galeria d’imatges. Salut i gallet a fons!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s