Crónica: darrera prova Grup 5 2017

La tercera i última cursa de Grup 5 d’aquest 2017 era molt esperada, 3 pilots arribaven a ella empatats a 40 punts, així que les espases estaven en alt.

Tot i aixó, només van presentar-se deu pilots, que es van quedar en nou per que el president, Sergi, va tenir que sortir de urgencia per que la seva gossa es va possar malalta. Per sort no va ser res greu i es va recuperar aviat.

Només nou cotxes, peró de sis models diferents

Amb nou pilots, la carrera es va distribuir en una màniga de 5 i una de 4 pilots. A la primera màniga van prendre part el Lugi, el Joan, l’Óscar, el Mett i el Xas.

Pilots de la primera màniga en acció

La lluita va estar entre Lugi, que tenia 3 voltes de hàndicap, i el Xas, que no tenia cap. Lugi va començar recuperant, peró quan Xas va arribar a les pistes ràpides va aconsseguir mantenir la diferencia fins que un incident involuntari de un pister va perjudicar a Lugi i ja no va poder recuperar lo que faltaba. Tercer de màniga va ser el Mett, deixant al Joan quart i l’Óscar cinqué.

Els quatre pilots de la segona màniga van imprimir un ritme molt fort.

A la segona màniga ens trobem a Brosi, Mayolas, Arturo i Luis, amb els tres últims disputant-se el campionat. De bon inici van marcar un ritme molt fort, especialment el Luis, amb un Ferrari BB512 molt treballat i fruit de moltes proves de bancades i suspensió que era un avió a la pista.

El primer lider, degut al hàndicap de dos voltes que tenia Mayolas i de una que tenia Luis, va ser l’Arturo, però al tercer carril el Luis va agafar el liderat i no el va deixar fins al final, marcant volta ràpida a tots els carrils. El Mayolas va assolir la segona posició amb un BMW M1 que era també molt ràpid, fent 179 voltes reals (177 amb el hàndicap), lo que l’hi hauria supossat guanyar qualsevol de las dos curses anteriors del campionat.

La cursa va ser realment ràpida

Arturo va ser tercer de màniga i de cursa deixant quart al Brosi, que por molt poc també ho va ser de cursa.

El podi del campionat va quedar igual que la cursa, amb Arturo tercer, Mayolas segon i Luis campió.

Us deixem classificacions de cursa i general i la galeria de fotos.

Salut i gallet a fons!!!