Crònica: 1ª cursa Clássics 2017

Amb la visita dels amics Carles Masip, Cisco Salvador i Andreu Quílez, membres del Ateneu Slot Racing, el Slot Club La Lira va gaudir el divendres 29 de setembre de la 1ª cursa de Clàssics del 2017.

12 pilots en total van afrontar la pole que va guanyar per molt poc el Pepu, amb Cisco segon a només 4 centèsimes i Lugi tercer a 2 dècimes. La pole completa la trobareu a la classificació al final de la entrada.

Primera màniga amb Sergio, Mett, Masip, Andreu, Mayolas i Eric

La primera màniga se la va emportar el Mayolas amb 169 voltes i deixant una molt bona ràpida de 11,9. Masip es va quedar segon a menys de quatre voltes mentres que tercer va ser un Mett que no trobava el ritme bo i guanyaba a l’Eric per mitja volta. Andreu, que feia anys que no rodava a la nostre pista, i Sergi, a la seva primera cursa de Slot, van tancar la màniga.

Els clássics son sempre espectaculars

La segona màniga reunia als pilots més ràpids de la pole. Des de l’inici vam tenir una preciosa lluita entre Lugi i Cisco, amb Arturo molt a prop esperant la errada d’un o els dos, que no va arribar.

Lugi va destacar-se de bon inici i va agafar 3 voltes d’avantatge a falta de dos carrils, carrils als que Cisco va volar marcant voltes ràpides estratosfèriques de 11,4 amb un Chaparral molt efectiu. Peró que no va ser prou i es va quedar segon a una volta i poc.

Arturo va conservar la tercera amb tres voltes sobre un Aparici que es va deixar dos al carril 2. Pepu va ser cinquè d’aquesta màniga peró no va poder superar al Mayolas i a la classifació final es va tenir que conformar amb el sisé. L’Óscar no va trobar el ritme que va mostrar a la pole i va fer sisè de la màniga i desè de la cursa.

Moltes gràcies a tots per la vostra presència i en especial als amics de l’Ateneu. Us deixem la classificació de la cursa i les imatges, al menu de classificacions trobareu la general de la categoria i la del social actualitzades.

Saluts i gallet a fons!!!