Crònica: 2ª cursa copa F40 Resistarraco

Després de reduir el calendari d’aquest campionat a tres curses i esperant tornar amb els des de maig, el divendres 6 d’octubre es va disputar la segona cursa del campionat Ferrari F40 Policar amb reglament Resistarraco.

Deu pilots i dos novas visites, al igual que la setmana pasada amb els clàssics, aquesta vegada desde Vilabella, el Xavi Aguadé «Pintinyo» i el Jorge Montero a més del retorn, una vegada més, de Marc Oliván.

A la primera màniga van correr els dos pilots de Vilabella i el Marc Oliván junt al Xavi Aparici i el Luis Díaz. El Marc va destacar de bon inici amb voltes rapidíssimes que van arribar fins a un espectacular 11’45. Pel darrera, el Xavi Aparici i el Luis no van aguantar molt el ritme del primer i van tenir una lluita entre ells que es va decidir al ùltim moment per només 0,2 voltes. Xavi Aguadé i Jorge Montero van tenir prou amb coneixer per primera vegada els nous traçat i sentit de la pista de La Lira.

A la segona màniga van participar els primers del campionat, David Lugilde, Arturo Solsona, Toni Ambrosio «Brosi», Sergi González i Gerard Vives. Lo mateix que a la primera màniga amb el Marc, el David Lugilde va destacar des de l’inici de la cursa amb un ritme que el permitia pensar en la victoria.

D’aquesta manera, la lluita per la primera posició era virtual entre el Marc, que ja havia acabat, i el David Lugilde, que tenia que mirar més a la classificació virtual que a la de la màniga, els quatre primers carrils va estar tot molt apretat i el Lugi va arribar a posar-se primer a la estimada peró problemes als carrils 3 i 5, amb sortides molt rares i algún petit problema de trànsit, el van fer perdre ritme i encara que va guanyar la màniga amb comoditat li va faltar una mica per a guanyar la cursa.

Segon de màniga va ser el Brosi amb un ritme de 29 voltes per carril als quatre primers carrils. Tenia el tercer esglaó del podi de la cursa al seu abast peró, igual que li va passar al Lugi, els dos últims carrils va tenir problemes aparentment de concentració i es va quedar en 28 voltes a cadascun, lo que li va fer acabar cinqué de la cursa a menys de una volta del tercer.

Arturo, amb problemes amb un cotxe que no anaba gens bé, i Sergi i Gerard, que van tenir un toc entre ells que va trencar el cotxe de Sergi obligant-li a parar a reparar el frontal del seu cotxe, van lluitar entre ells per la sisena posició, que var per al Sergi en una gran remontada, seguit del Arturo en setena posició i Gerard a la vuitena.

Us deixem amb la classificació de cursa i general, atenció a lo apretat d’aquesta entre el segon i el cinquè, i us esperam a la propera. Salut i gallet a fons!!!