Crònica: 3a cursa Copa F40 Resistarraco

11 F40 per la darrera cursa del campionat

Després del magnífic resultat dels nostres equips a la cursa de casa del Resistarraco 2017 (Sargantana LM primers i La Lira GT tercers), els F40 tornavem a rugir a la nostre pista amb la tercera i darrera cursa del Social F40 Resistarraco 2017.

Amb deu punts de matalàs, Lugi arribava amb la tranquilitat de que només no tenia que cometre cap errada i s’emportaba el campionat peró aixó no treia emoció donat que a la segona posició del campionat hi habia una lluita entre tres pilots: Arturo, Sergi i Brosi.

I tot aixó amb la sorpresa que ens vam portar David Mayolas i el celler Maset, 6 ampolles de la cervesa Munich que es donariem a quin fes volta rápida personal a partir del moment que s’avisi. 3 per a la primera mànega i 3 per a la segona.

Sempre espectaculars els F40.

Amb molta emoció va començar la primera mànega, amb el infantil Sergio, Quim Torres, Óscar Jodar, Joan Rodríguez, David Mayolas i Luis Díaz. Aquests ultims, que venien de ganar el Resistarraco i el Luis, a més, corria amb el mateix cotxe de la cursa del campionat de resistencia, van marcar el ritme desde l’inici, destacant-se Luis tot i que ningú dels dos trobava el mateix ritme que llavors.

A la primera mànega ja es va rodar molt ràpid

Finalment Luis va ser primer amb 209,13 voltes, seguit de Mayolas a 7 voltes i tancant el podi provisional era Joan ja a 29 voltes. Óscar, amb problemes al carril 6, va ser quart, seguit per Quim i Sergio.

Molt en lloc a la segona mànega

A la segona mánega, Lugi defensava el seu comode lideratge del campionat, mentres que Sergi, Arturo i Brosi es jugaban el sotscampionat i Gerard tancaba la graella com convidat de pedra amb molt a dir.

Lugi no es va acomodar i va sortir a fer lo que millor sap, guanyar la cursa. Amb un ritme trepidant des de l’inici es posava a la estimada pel davant del Luis i despenjava a la resta, deixant clar que seria molt dificil superar-ho.

Peró, després del tercer carril i quant era a tres voltes de Lugi, Arturo va trobar el ritme i va començar a remontar per a acabar a menys d’una volta del Lugi i a, atenció, 0,02 voltes de Luis, acabant els tres amb 209 voltes. Aixó li donava el sotscampionat després de que Sergi tampoc trobés el mateix ritme amb el que él i Lugi van fer tercers al Resistarraco i Brosi hagués de parar després de perdre un cargol de carroceria.

Brosi colocant el cargol perdut

Tercer de la mànega va ser Sergi, seguit de Gerard i Brosi.

Sense dubte, una de les curses més divertides, igualades i disputades de La Lira. Ara ens quedan dos de clàssics i la cloenda, us esperam a tots. Salut i gallet a fons!!!