Crònica: 2a. cursa clàssics.

Amb dia i horaris fora de lo habitual, diumenge a partir de les 9 del matí, la segona cursa del campionat de Clàssics es va celebrar amb 11 pilots en pista.

A la primera mànega participaben: Joan, Mario, Sergio, Brosi i Luis. El Luis va marcar un ritme molt ràpid desde l’inici acabant primer amb 209 voltes seguit de Brosi amb 199, Mario amb 190, Joan amb 186 i tancant Sergio amb 162 i una molt bona progresió des de la primera cursa, baixant molt els seus temps per volta i pujant encara més el ritme.

Els cinc millor classificats del campionat van configurar la segona mànega: Lugi, Arturo, Mayolas, Óscar i Èric, acompanyats del Gerard que va arribar tard i es va acoplar a aquesta segona mànega.

Lugi y Arturo van marcar el ritme guanyador de la mànega, ritme que tenia una mica més fort l’Arturo i que el possaba en una molt maca lluita virtual pel primer lloc amb el Luis. Peró al finalitzar la pista 4 i quan només li quedaba fer la més ràpida, la 5, i semblava que guanyaria la cursa, el mando de l’Arturo va dir proui va deixar de funcionar, lo que li va suposar unes voltes que el feian tenir que conformar-se amb la segona posició de mánega i tercer de la carrera.

Lugi asolia la primera posició de mánega i segona de la general i Mayolas la tercera, sent quart general. A continuació a la mánega trobem a Gerard, Óscar i Èric.

Us deixem classificacions i fotos. Salut i gallet a fons.