Crònica: 1a Cursa DTM 2018

Estrenem categoria a La Lira, tot i que ja vam rebre els DTM dins del campionat de Tarragona i, fins i tot, tenim al darrer campió de la categoria, al Social es una categoria nova i amb un motor diferent del utilitzat al provincial, el Speed 12 de Sloting Plus

Molts pilots encara no tenien els seus cotxes preparats, així que vam ser només nou a aquesta primera cursa.

Al ser la primera cursa del campionat vam tenir pole. Cap sorpresa, amb el Marc primer, el Luis segon i l’Arturo, tot i ser només una volta, tercer.

A la primera màniga, Sergi no va tenir rival i va guanyar amb 5 voltes sobre l’Oscar, portant-se de pas el primer lloc de la divisió 2. Tercer va ser el Joan, deixant quart al benjamí del club, el Sergio, que cada vegada s’apropa més als veterans.

A la segona màniga, victòria també molt còmode per al Marc, marcant una espectacular volta ràpida de 11,37. L’Arturo va fer segon tot i tenir que desmontar i reparar el cotxe just abans de la cursa i que el tinguessin que col·locar bé el eix del darrera vàries vegades, problemes que segurament van fer que no pugués plantar cara al Marc.

Tercer lloc molt a prop però mai amenaçant a l’Arturo per al Luis, amb Brosi quart tancant la divisió 1. Cinquè va ser el Gerard, però no va arribar al resultat de Sergi i es va quedar sisè de cursa i segon de GT2.

Us deixem classificacions i galeria d’imatges i us esperem a la propera, el 27 d’abril.

Salut i gallet a fons!!!