Crònica: 1a cursa GT 2018/2019

La nova temporada 2018/2019 va començar al Slot Club La Lira el passat 14 de setembre amb 13 pilots i moltes ganes de tonar a gaudir del nostre hobby.

A la pole ja va quedar molt clar que la lluita estaría entre Arturo, poleman, Marc i Lugi, i potser Luis, que no va arribar a temps de fer-la.

La primera màniga va estar composada per Alex Guillén (Renaut RS01 SCX amb xassís 3D), Sergio (Ferrari Black Arrow), Mett (Lambo Diablo Black Arrow), Óscar (Seat Cupra GT amb xassís 3D), Brosi (Porsche 956 Slot.it), Pepo (Mercedes SLS Scaleauto) i Sergi Casanova (Corvette C7R Scaleauto. Com veieu, una mániga molt variada amb 7 cotxes molt diferents.

Vam gaudir de una lluita molt maca entre Brosi i Sergi per la primera posició que es va decantar per poc més de una volta per al Brosi. Tercer i ja més lluny va ser l’Oscar, deixant quart a menys d’una volta al Mett, que era molt ràpid peró es nota que ve de tant en tant a correr i li falta ritme. Alex Guillén s’estrenava al circuit amb la cinquena posició de màniga mentres que Pepo i l’infantil Sergio tancaven la classificació mostrant una molt bona progressió en la seva iniciació al Slot de competició a pista de velocitat.

A la segona mániga trobàvem a l’Arturo (Ferrari Black Arrow), Marc (Peugeot 406 Spitit amb xassís 3D), Lugi (Aston Martin GT3 NSR), Fernando Guillén (Corvette C7R Scaleauto), Gerard (Ferrari Black Arrow) i Luis (Lambo Huracán Sideways). Cinc cotxes diferents de sis i tres més respecte a la primera màniga, lo que fa deu cotxes diferents a la cursa, mostrant lo igualat d’aquesta categoria.

La victoria de màniga i de cursa va ser per a l’Arturo, que comença molt fort la temporada i es rescabala de la temporada anterior guanyant dominant la cursa de principi a fi, desde la pole. Segon a volta i mitja, el Marc va tenir més dificultats provocades pel Lugi. Ambdós es vam donar un gran espectacle que es va decidir per menys de mitja volta.

Fernando Guillén va assolir la quarta posició d’aquesta màniga mostrant una molt bona progressió, a cursa va ser cinqué per només uns centimetres respecte al Brosi. Cinqué de màniga i seté de cursa, molt lluny de lo que es habitual en el, va ser el Luis que va perdre un cargol fins a tres vegades i que mai es va trobar comode amb el seu cotxe. Tancava la mániga el Gerard, sent vuité de la general.

Us deixem les classificacions de cursa i general i us esperem a la propera cursa de GT-LMP, el 26 d’octubre. Peró, abans, tindrem rally amb la prova del Terra de Vins que gaudirem el 21 i 22 de setembre.

Salut i gallet  a fons!!!