Crònica: 2a cursa GT/LMP 2018/19

La principal novetat a aquesta segona cursa de la nova temporada la portava la darrera versió del software TicTac, que incloïa una nova funció que mostra la quantitat de sortides de cada pilot junt a la volta lenta (el nombre que vuereu entre parentesis).

Per lo que respecta a la cursa, nova victoria per al Arturo i el Ferrari 458 de Black Arrow, tot i que aquesta vegada el Lugi va fer molta oposició, ocupant la primera posició fins a la meitat de cursa grácies a una regularitat (només 4 sortides en tota la cursa amb 4 carrils perfectes) que va suplir la falta de velocitat del seu Aston Martin de NSR, 3 dècimes de mitjana més lent per volta.

La tercera posició va ser per el Luis, amb el seu habitual Lambo Huracán de Sideways, que va fer la primera mitja cursa sense ritme i amb moltes sortidas, arribant a 11 a la pista 5, i que després va mostrar el seu autèntic ritme, que només li va servir per a arribar de  la cinquena a la tercera posició.

Pilots de la segona màniga

Quarta posició per al Sergi Casanova, amb un Corvette C7R de Scaleauto, que va millorar el seu resultat de la primera, tot i que la pista estava en pitjors condicions i era més lenta.

La cinquena va ser per a un Pepu que s’estrenava aquesta temporada i també estrenava un Ferrari 458 de Black Arrow amb xassís 3DSRP per suport Slot.it que va ser molt rápid i efectiu. Va ser el primer classificat de la primera màniga lo que li va donar el premi d’aquesta cinquena posició final.

Pilots de la primera màniga

Sisè, lluitant amb el Pepu fins al final, va ser el Sergi González, el Presi, amb un BMW Z4 de Scaleauto que va posar les coses molt difícils al Pepu per a guanyar la primera màniga.

El Fernando Guilén arribava amb un Porsche 911 GT1 98 de Slot.i equipat amb un xassís 3D amb suport indenpendent propi de Mustang que no era massa ràpid tot i que si semblava efectiu. Setena posició per a él.

Vuitè va ser el Pepo, amb Mercedes SLS, que no va tenir molt problemes per a asolir la tercera posició de la primera màniga, mostrant una bona progressió a la seva tercera cursa de velocitat.

Tancant la classificació, Alex Guillén, nové amb Viper de Scaleauto, l’infantil Sergio, desè amb Z4 de Scaleauto i progresant cada vegada més, i Joan Rodríguez, onzè amb Saleen de Arrow Slot, que van arribar al darrer carril practicament empatats, decidint les posicions in extremis.

La propera cursa serà el 16 de novembre, pendent de decidir si serà la ùltima o ampliem el campionat a sis curses adaptant el reglament al nou del Resistarraco, encara per confirmar.

Us deixem classificacions i galeria d’imatges. Salut i gallet a fons!!!