Crònica: 3a cursa Copa Resistarraco 2018/19, 8 de març

Gràcies a la col·laboració de Aloyshop, patrocinador històric del Slot Club La Lira, i de NSR comptem amb nous i millors pneumàtics per a lo que resta de temporada, els ja coneguts com pneumàtics vermells del fabricant italià seran des d’ara els utilitzats a les nostres curses de velocitat.

I quins pneumàtics, impresionants amb un grip excel·lent, constants al seu rendiment, fins i tot semblaven millors al final de cursa, i sense problemes de «graining». Els temps van baixar en torn a 3 dècimes respecte a la anterior cursa.

Parlant de la cursa, el divendres vam tenir un altre monòleg de Lugi, tot i que el primer lider de la segona màniga va ser Luis, rapidament el Lugi va agafar el liderat i no el va deixar fins el final de cursa, arribant a marcar un espectacular 11,16 de volta ràpida. I tot aixó amb un BMW M1 Fly Racing amb xassís Sloting Plus de impresió 3D.

A la segona posició trobem al Sergi, amb un Corvette de Scaleauto de funcionament perfecte, fi i ben engranat com cap i molt ràpid, va donar una classe de regularitat espectacular amb només 4 sortidas a tota la cursa i 4 carrils perfectes, amb 0 sortides.

Arturo va lluitar de nou amb un 911 de Scaleauto que li acabava d’agradar i per molt que ho va intentar i tot i ser també molt regular (només 9 sortides), no va poder arribar al Sergi.

Quarta posició per al Luis amb una mostra de tot lo contrari que els anteriors. Amb una volta ràpida de 11,23 i sent el segón millor ràpid a una volta va tenir tantes sortidas com 35 i es va quedar molt lluny del tercer i quart només per la coma, demostrant que el Slot es una conjunció de velocitat, destresa, regularitat i mecànica i quan una d’aquestes coses falla, no pots aspirar al màxim.

A la cinquena posició, que no va ser quarta per molt poc, Óscar Jodar va impresionat amb un Seat Cupra amb xassís 3D rapidìssim que per temps per volta estava a nivell de podi. Novament les sortides, 38 al seu cas, van penalitzar molt.

El Gerard, sense entrenar gaire amb els nous pneumátics, no va filar una cursa tan bona com l’anterior amb el seu Ferrari de Black Arrow, i es va tenir que conformar amb un sisé lloc.

Al Brosi li va passar algo semblant, però aquesta vegada per falta de ritme al haver-se perdut varies curses i no entrenar gaire. Seté per a él i el seu Aston Martin de NSR.

Tancant la classificació trobem a Sergio, que novament va fer un pas endavant amb els temps i mostrant que només necessita agafar aquesta regularitat de la que estem parlant molt avui. 52 sortides en temps son més que les 13 voltes que li va treure Brosi, si treballa en aixó, segur que en breu es barretjará amb els pilots del davant.

Us deixem classificacions i imatges i us esperem el proper 29 de març amb la primera cursa de DTM, amb la novetat de disputar-se amb dues categories: DTM Pro, amb els preparats amb xassís 3D utilitzats fins ara, i DTM Clàssics, amb els Slot.it clàssics de serie.