Crònica: 2ª Prova TDV Clàssics 2022, Slot La Lira, 25 de Febrer

Resultats 2a prova TDV Clàssics 2022 – Slot La Lira

Disputada divendres passat la segona prova del TDV Clàssics 2022. Un total de 24 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de Slot La Lira, al Vendrell.

Domini de principi a fi de Sergi Gonzalez en categoria SN3D que va portar el seu BMW M1 a l’arribada amb un marge de gairebé 40 segons sobre Jordi Martinez, amb BMW M1 i el Porsche 911 de Cinto Lobato. En categoria N3D, Francesc Bolumar repeteix victòria amb el seu Porsche 914, seguit d’aprop per Toni Carrillo, mentre que Pere Porta pujava a l’últim graó del pòdium.

Pel que fa a la Copa SRC, el Peugeot 205 de Raul Ramirez repeteix victòria, imposant-se davant el Lancia Delta S4 de Pere Joan Mas, i el Peugeot 205 de Miquel Aibar. En categoria Infantil victòria per Nil Porta, seguit pel Lancia 037 de Thiago Duque.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del campionat es disputarà a Turboslot el divendres 11 de Març. Us hi esperem!

Galeria d’imatges.