Crònica 3ª Cursa i Classificació Campionat Social CLASSICS NSR 2022 – 01 de Juliol.

Classificació Campionat Social Clàssics NSR 2022 després de realitzar les tres primeres curses del campionat.

El passat dia 1 de Juliol es va disputar l’ultima cursa de les programades d’aquests clàssics de NSR, a l’acabar la cursa es va decidir continuar fins a finals de temporada vista la bona acceptació de la categoria.

Ens vam reunir un total de 11 pilots amb una primera màniga de 6 pilots formada per Sergi, Eloi, Ceballos, Iturbe, Joan Tapiol i Montse.

Ja en els primers metres de cursa en Sergi imposa un ritme altíssim que l’Eloi intenta contrarestar amb una actuació amb només una sola sortida i, sent molt constant amb un ritme bo, en alguns moments del transcurs de la cursa va arribar a estar a 3 voltes del Sergi, un Sergi que tot i el seu ritme, no aconseguia ser constant amb un excés de sortides, problemes amb una roda que es va descol·locar un dels pneumàtics del darrere tenint que aturar-se a posar-lo de forma correcta.

Però, amb tot i això va aconseguir la Victoria de la màniga amb una diferencia de 7 voltes amb el segon classificat, Eloi, per d arrere un històric del club com l’ Iturbe, que feia anys que no agafava un comandament a velocitat, va tindre una bonica batalla amb en Ceballos fent ritmes molt semblants que feia que fos més interessant i en últimes posicions,  Joan Tapiol i la Montse que per ella, era la primera cursa que feia a les instal·lacions del club La Lira.

En la segona màniga formada per Miquel Martínez, Pepo, Oscar, Brosi i Miquel Abad, en aquesta segona màniga en Miquel Martínez va començar molt fort amb un ritme molt alt a l’ alçada d’en Sergi, però unes sortides l’hi va llastrar una mica ja que l’ Oscar, que va començar sense apretar gaire però que a volta a volta anava agafant el mateix ritme que el Miquel i van estar durant tota la cursa a mitja volta (una sortida de diferència) i, amb molt poques sortides durant la cursa van estar amb el ganivet a les dents durant tota la cursa fins al punt que a falta de 2 carrils  la diferencia era nul·la ja que, es van aturar just al mateix lloc i, iniciant el penúltim carril un al costat de l’ altre com es pot veure a les fotos, la diferencia era  mínima.

Finalment,  Oscar es va endur la victòria per la coma, amb aquest fet, Oscar va endur-se la volta rapida que fins el moment l’havia marcat  Sergi un estratosfèric 11.60, però va ser  Oscar qui  va deixar la marca al cronòmetre  amb un 11.58, pel darrera, Pepo i Brosi van estar lluitant pel 3er esglaó de la màniga fent carrils amb números de voltes semblants, amb 2 carrils on el Pepo va fer 30 voltes va poder marcar una diferencia i aconseguir pujar a l’esglaó més baix ,i acabant la màniga en Miquel Abad que cursa a cursa va millorant el ritme.

Un cop acabada la cursa la classificació va quedar de la següent manera, victòria absoluta de Oscar,  seguit d’en Miquel Martínez i Sergi respectivament, en quarta posició va quedar el Pepo a quasi una volta del Sergi, seguit del Brosi, en sisena posició l Eloi, seguit de Miquel Abad, en vuitena posició Ceballos, en novena posició Iturbe i tancant la classificació en Joan Tapio i la Montse respectivament.

Entrem a les vacances d ‘estiu i el campionat es pren el seu descans, tornarem passades aquestes vacances estiuenques i us esperem a tots el 2 de Setembre a les instal·lacions del Club Slot La Lira, fins llavors, gaudiu de les merescudes vacances i ens veiem a la pròxima cursa.

Galeria d’imatges prova del 01 de Juliol.

La propera prova del campionat es disputarà divendres 2 de Setembre. Us hi esperem!

Calendari Slot la Lira 2022.