DTM Tarragona al Slot Club La Lira

El passat 4 de març es va disputar a la nostre pista la segona cursa del campionat DTM Tarragona 2016. Un total de 14 pilots, deu dels quals ja havien participat a la primera cursa a Vilabella, es van presentar a aquesta prova, 4 representants del nostre club, 4 més de Salou, 3 de Pitlane, 1 de Vilabella, 1 del Ateneu i 1 més soci a la vegada de La Lira i del Ateneu.

A la primera mániga es van enfrontar Joan Rodíguez, Sergi González, Óscar Jodar, Joaquin Pastor «Mett», tots quatre de La Lira, Luis Díaz (Ateneu/La Lira), Joan Vizcaíno (Salou) i Miquel Miret (Pitlane).

Gairebé des del primer moment Luis Díaz va marcar un ritme per sota dels 12 segons que el va permetre distanciar-se mica a mica de la resta de pilots. Mentres tant, pel darrera, en Joan Vizcaíno i en Miquel Miret es barallaven per la segona posició provisional, que va anar per el Joan per només una volta. Entre els locals, el Mett va imposar-se al Sergi per quatre voltes, deixant pel darrera a l’Oscar, que va perdre un cargol i aixó li va costar unes voltes, i al Joan Rodríguez.

A la segona mániga van tenir als primers del campionat, Alfons Unda, Joan Durán «Jau», Adriá Pujol, de Salou els tres, Roger Parera i Xavi Sánchez «Jou», de Pitlane, Xavier Aguadé «Pintinyo» de Vilabella i David Mayolas, del Ateneu.

Des del principi va haver-hi una lluita molt forta entre els tres membres de Salou i els de Pitlane, a la que es va anar destacant a poc a poc l’Alfons Unda, que a més se establia a la primera posició de la general. El Jou, el Roger, l’Adriá i el Jau estavan més igualats però la segona posició de màniga, que va resultar en tercera de la general, es la va emportar el Roger Parera, amb el Jau a dos voltes, l’Adriá a una més i el Jou a altre més.

El Pintinyo feia lo que podia amb un cotxe que no anaba del tot bé, lo mateix que el David Mayolas, que arribaba a punt per començar la segona màniga, directe de la feina i sense entrenar ni probar el cotxe.

El podi finalment va quedar composat pel Alfons Unda com guanyador, el Luis Diaz en segona posició i el Roger Parera en tercera.

A la general hi ha relleu i l’Alfons Unda es coloca a la primera posició, amb el Jau que baixa a la segona i el Roger tercer, reduint la diferencia amb el Jau. Us deixem la classificació de cursa, la general i les verificacions les podeu consultar a la web oficial del campionat.

DTMTarragonaLaLira