Scaleauto GT 1/24: 1ª Cursa

Aquest 2016 el Slot Club La Lira dona la benvinguda a varies categoríes noves i molt atractives amb les que busquem no només ampliar calendari, també oferir més espectacle a la pista.

Entre totes elles destaca la que portará la escala gran, la 1/24, per primera vegada a la pista de La Lira, els Scaleauto GT, que van debutar el passat 11 de març amb una cursa que va ser de les mes divertides i amb més cops de teatre que recordem al club.

Copa XAS

Els cops de teatre començaven amb l’inscripció, dels 13 pilots inscrits finalment, i per diferents problemes per alguns de ells, 9 es van presentar a la cursa. Aprofitem per desitjar al David Lugilde una pronta recuperació ja que va tenir un accident de moto i es va trencar una cama.

La cursa va començar amb la pole i sense sorpresas, el Marc va marcar el millor temps, seguit pel Mett i en Luis, tots tres amb Audi R8. Junt al Xavi Aparici van conformar la segona màniga, mentres que a la primera correrían l’Arturo, el Jordi Charles, el Sergi González, el Joan Rodríguez i el Toni Beltrán «Brosi».

dav

A la primera màniga tot va transcorrer sense problemes i amb una lluita tancada per la primera posición entre l’Arturo  i el Sergi que es va emportar l’Arturo per només un quart de volta. En tercera posició va acabar el Jordi Charles, pilot habitual del rallye a 1/24, seguit pel Joan i el Brosi, que no va acabar la cursa per averia.

IMG-20160312-WA0001

A la segona el Marc va començar marcant el ritme i tot semblava que s’emportaria una altre victoria fins que al tercer carril va començar a tenir problemes amb cargols que es surtien del lloc i va perdre la primera posició a favor del Xavi Aparici. Peró semblava que ningú volia guanyar la cursa, perquè poc després va ser el Xavi Aparici el que va tenir problemes, en aquest cas amb un cable trencat, i es va retirar de la cursa.

IMG-20160312-WA0010

Amb aixó, el Mett es va posar a la primera posició i ja no la va soltar fins acabar, portant-se a més la victoria de cursa per un marge de una volta sobre l’Arturo, segon final, i poc més sobre el Sergi, que va completar el podi.

Us deixem la clasificació de cursa, al apartat resultats teniu la clasificació d’aquest campionat i del social.

Salut i gallet a fons!!!

Resultado 1 Carrera Trofeo Xas