Social Rally 2016: 1ª cursa a Ateneu Slot Racing

Amb la novetat de ser un interclubs, el passat 22 d’abril començaba el social de Rallye 2016 de Aloyshop La Lira i Ateneu Slot Racing.

Com ja vam comentar a la previa, la gran novetat d’aquest any es que, a més del RER, s’utilitzará també un reglament creat per la secció de rallye de l’Ateneu, molt permisiu i pensat per a poder utilitzar xassís 3D, amb la intenció de tenir parcs tancars macos i fer curses més divertides. Aquest nou reglament es divideix en categoria N3D per a motor en linia i Super N3D per motor en angle.

Un parc tancat espectacular
Un parc tancat espectacular

I vaja si es va conseguir, un parc tancat amb dos Super N-GT, un N Infantil, tretze Super N3D i 10 N3D, divuit cotxes diferents i, lo que més cridava l’atenció, cap Subaru Impreza.

La victoria final va ser per a Jordi Jordá, amb un Aston Martin Super N-GT, amb Mario Duque segon i primer de Super N3D, amb un Ford RS200 de MSC amb xassís Kilslot, i Cisco Salvador tercer, també amb Super N3D i un VW Polo de Superslot amb xassís Sloting Plus. En N3D el guanyador i vuité scratch va ser Roger Borjas, de Turboslot, amb Ford Fiesta, mentre que a N Infantil el Jose María va guanyar, al ser l’unic participant, peró amb un ritme que el posaba entre els 15 primers scratch a las dos primeras passades.

Classificació final del rallye.
Classificació final del rallye.

Un gran exit aquest primer rallye que esperem repetir a la propera cursa, que es celebrará el 13 de maig a Aloyshop La Lira. Us deixem un enllaç a la galeria de fotos que han fet els amics de l’Ateneu Slot Racing.

Salut i gallet a fons!!!