Crònica: 3ª i última cursa GT3 2016

El campionat GT3 va acabar el passat 27 de maig amb un final molt dramatic i els principals favorits amb problemes.

Graella de la primera màniga
Graella de la primera màniga

La primera màniga va arrancar amb David Lugilde «Lugi», Joan Rodríguez, Óscar Jodar, Mario Duque, Joaquim Pastor «Mett» i Toni Jr. Lugi va començar amb un handicap de tres voltes peró va conseguir acabar aquesta màniga en primera posició per menys de mitja volta respecte al Mett. Joan aconseguia la tercera posició pel davant d’el Óscar mentres que Mario tenìa problemes amb el seu mando que el deixaven cinqué. Per ultim, Toni Jr. va a fer una molt bona cursa amb un cotxe prestat que anaba malament.

Pilots de la segona màniga

A la segona màniga, el Sergi i el Luis es disputaven el campionat i estavan acompanyats del Brosi, Arturo, Gerard i Aparici. Igual que a la anterior cursa, un Ferrari de Black Arrow va sortir com una bala i es va emportar la cursa amb molta comoditat, però aquesta vegada va ser el Arturo i no el Luis. Pel darrera el Sergi començaba molt bé mentres que Luis no podia rodar com a la anterior cursa amb el seu Ferrari i veia com se li escapaven el Sergi i el campionat.

Però la mala sort es va acarnissar amb el Sergi, que al tercer carril tenía que parar a arreglar el seu cotxe per que el cockpit va caure i es va ficar a la transmisió. Des de aquest moment el Luis es va tranquil·litzar i es va limitar a acabar la cursa.

Como ja hem dit, l’Arturo es va emportar la màniga amb Aparici segon, Brosi tercer, Luis quart, Sergi cinqué i Gerard sisé.

Us deixem la classificació final de cursa i de campionat i alguna foto. Felicitats a tots els pilots que van participar a aquest campionat i moltes gràcies a tots per la vostra participació.

Salut i gallet a fons.

Resultado 3 Cursa Gt3

General GT3 2016