Crònica: 2ª cursa Copa XAS Scaleauto GT 1/24

Gran cursa la que vam tenir el 10 de juny amb la copa XAS, gran no només pel tamany dels cotxes, també pel gran ambient viscut.

Copa XAS

Amb només vuit pilots que, per sort, no va ser cap problema respecte als comisaris per el bon disseny del circuit, la primera màniga va arrancar amb David Lugilde «Lugi», Toni Beltrán «Brosi», David Mayolas i Xavi Aparici.

El Lugi va començar amb molt bon ritme i va guanyar aquesta màniga perfilant-se com favorit a la victoria final al no tenir handicap. Segon de la màniga era el Xavi Aparici que aconseguía la posició per pocs centimetres sobre el Brosi mentres que David Mayolas es quedaba a menys d’una volta d’ells.

Primera màniga a punt.
Primera màniga a punt.

A la segona màniga van participar els primers del campionat: Mett, Arturo Solsona, Luis Díaz i Joan Rodríguez. El Mett guanyaba la màniga amb una cursa perfecta i era el que més voltes feia peró es tenia que conformar amb la segona posició degut al hàndicap de cinc voltes que arrossegava de la primera cursa. Arturo també tenía hándicap, de quatre voltes al seu cas, però no afectava a la seva classificació, conservant la segona posició de màniga i tercera de cursa. El Luis Díaz feia tercer de mániga i quart de cursa i el Joan tancava la classificació.

Cotxes de la segona màniga
Cotxes de la segona màniga

Victoria final, gràcies al hàndicap, per el David Lugilde, que serà quin patirà el hàndicap de cinc voltes a la propera cursa, mentres que el Mett tindrá quatre, Arturo tres, Luis dues i Xavi Aparici una.

Resultado 2 Carrera Copa Xas
Resultats 2ª Carrera Copa Xas

La general, al restar el pitjor resultat, queda amb Mett i Lugilde empatats en primera posició amb 25 punts, al tenir una victoria cadascun.

General Copa Xas
General Copa Xas

Us deixem la galeria de fotos i us esperem a la propera, salut i gallet a fons!