Social Rally 2016: 4ª cursa a Aloyshop La Lira

L’arribada del estiu ja es nota a les curses i les inscripcions es veuen reduïdes per aquesta circunstancia, de modo que la quarta cursa del social de rallye es va celebrar amb només quinze pilots peró amb una graella tan variada com sempre al social.

Precios el parc tancat del social de rallye
Precios el parc tancat del social de rallye

La victoria en Super N 3D i scratch se la va emportar Mario Duque amb un BMW M1 de Fly i xassís Sloting, segona de la temporada. També en categoria Super N 3D i amb altre BMW M1 i xassís Sloting Plus, Alex del Valle va obtenir la segona posició i Óscar Jodar la tercera amb Lancia 037 de Ninco i xassís Kilslot, tots dos amb Super N 3D també. Quart scratch i primer de grup N va ser el Carlos López amb un Opel Manta de Avant Slot montat sobre un xassís de Kilslot.

Us deixem la classificació de la cursa i la galeria de fotos. Salut i gallet a fons!!!

Classificación final de la cursa
Classificación final de la cursa