Crònica: 3ª cursa Clàssics 2016

Finalitzades les vacances, el Slot tornava a La Lira el divendres 2 de setembre amb la tercera cursa de clàssics, 10 pilots inscrits i 7 Matras a la sortida.

Aclaparadora majoria de Matras a la graella
Aclaparadora majoria de Matras a la graella

 

 

 

 

 

 

 

 

A la primera màniga van participar el Miquel Aibar, soci de l’Ateneu Slot Racing que ens va visitar amb un magnìfic Ford GT40, Mario, Brosi, Joan i Xavi, tots ells amb Matra.

Pilots de la primera màniga
Pilots de la primera màniga

Tots van començar molt bé i ràpid, peró la lluita principal es va produir entre el Mario i el Miquel, molt apretats tota la cursa. Finalment va imposar-se el Mario per poc més de una volta. El Miquel marcaba voltes molt ràpides, però no tenía un ritme tan bo com el del local. Pel darrera, el Brosi es colocava a una comoda tercera posició, a pesar de tenir una volta de hándicap, al no arribar al ritme dels primers i aprofitar els problemes que tenien el Joan amb un mando que no anava gens be i el Xavi amb el seu Matra que, per prendre massa seriosament lo de cursa amb cotxe de serie, no va canviar trenetes.

La segona manga estaba una mica més repartida, tres Matra y dos GT40
La segona màniga estaba una mica més repartida, tres Matra y dos GT40

La segona màniga estava marcada per els hàndicaps, cinc voltes per al Luis, quatre per al Lugi, tres per l’Arturo i dos per l’Óscar.

Aixó i l’alt ritme marcat a la primera màniga va provocar que tots sortissin gairebé en estampida. I ja desde l’inici es va veure que la lluita estaria entre Arturo i Lugi, tan igualats tota la cursa que van acabar separats només per 1 volta, ampliada a dos per que el Lugi tenia més handicap. Cal dir que tots dos van fer una cursa gairebé perfecta, amb molt pocas sortides.

Pel darrera, el Luis marcava voltes molt ràpidas (11:31 per la cinc!!!) peró es sortia igual de ràpid i no era capaç de seguir el ritme dels primers ni de aproparse al podi. Tancaven la màniga els dos Ford GT40 de l’Óscar i el Gerard que, lo mateix que el Xavi a la primera màniga, portava el cotxe de serie i amb els cargols allen que porten els cables en lloc de terminals va trencar un d’ells.

Resultado Carrera 3

La victoria final era per l’Arturo per només una volta, ja descomptat el hàndicap. El Mario feia un magnífic segon i tancava el podi el Lugi. Molt bona cursa també del Miquel, que va fer un quart a una pista poc coneguda per a el, y de Brosi, que va fregar el Top 5 tot i el hàndicap i va fer molt bones voltes ràpides.

Al apartat campionat trobareu la classificació general del campionat i del Social 2016. us deixem ambn la galeria de fotos.

Salut i gallet a fons!!!