Crònica: 1ª cursa Grup 5 2017

grup-5-2017-jpg

El 3 de febrer la pista de velocitat del Slot Club La Lira tornava a l’acció amb la primera cursa de la categoria Grup 5. Tot i haver diverses absències, gràcies a la visita dels socis del Ateneu Slot Racing David i Victor, la inscripció va arribar als 13 pilots.

La cursa va començar amb la pole, que es va emportar el Luis, seguit de l’Arturo amb el Mett en tercera posició.

A la esquerra, ordre de pole, a la dreta, els cotxes de les dues mànigues als carrils de sortida

Després de la pole, començava la cursa amb una primera màniga composada per David Mayolas, Pepu, Brosi, Joan, Óscar i Victor. De bon inici el Mayolas va agafar el cap i no el va deixar fins acabar la màniga. Segon va ser el Pepu i tercer el Brosi.

img_20170203_232130
Pilots de la segona màniga .

A la segona màniga trobàvem a Luis, Arturo, Mett, Sergi, Xas, Jordi i Marc, que arribava just per incorporarse a la cursa. El Luis i l’Arturo van començar barallant-se, acabant el primer carril junts, peró al segon carril va entrar el Marc, que descansava a la primera tanda i va agafar la primera posició fins al final. L’Arturo li feia molta presió al Marc però no era prou per evitar la seva victoria.

Pilots de la segoma màniga

Tercer va acabar el Luis, amb el Sergi molt a prop, encara que es veia superat pel David Mayolas a la general. Per darrera de Jordi van acabar el Xavi i el Mett.

Cursa molt divertida i amb bona inscripció que mostra que la temporada serà maca i lluitada, us deixem la classificació de cursa i general i en breu penjarem la galeria de fotos.

Ens veiem a la propera, salut i gallet a fons.

grup5-1-%c2%accursa-1

general-grup-5-2017-1