Modificacions al calendari i reglament rallye

El calendari de la categoria F40 Policar ha patit una modificació degut a que la darrera cursa estaba programada per a just una semana abans de la prova del Resistarraco a la nostra pista. El reglament d’aquest campionat prohibeix explicitament la disputa de cap prova amb el seu reglament en les dos setmanes anteriors a la cursa del Resistarraco del mateix club, així que hem intercambiat les dates d’aquesta cursa i de la segona de clàssics Slot.it.

Al apartat calendari trobareu aquest en imatge i PDF amb les dates modificades.

Per altre costat, els reglaments del Campionat Social de Rallie han tingut una petita modificació a l’apartat del pes de carroceria. Els canvis afecten als pesos de les carrosseries i la no limitació de tamany per a la categoria N3D grup B.

Les carrosseries passen a tenir un mínim de 15 grams en categoria N3D grup A, 18 grams en categoria N3D grup B, i 15 grams en categoria SN3D. El grup B de N3D passa a admetre cotxes de més de 130 mm. de llargada i amb més de 91 mm. de distancia guia-eix del darrera.

Aquestes modificacions ja es poden trobar a la secció reglaments.