Crònica: 2ª cursa Grup 5 2017

Després de la cursa d’inauguració del nou traçat del 21 d’abril el Slot Club La Lira tornava a l’acció del Campionat Social amb la segona prova de Grup 5.

Graella molt variada, com sempre al Grup 5

11 pilots omplian la graella, formant la primera màniga de cursa Lugi, amb Lancia Beta, Gerard, amb BMW M1, Brosi, amb Ford Capri, Pepu, amb un Stratos Batmóbil, Éric, amb BMW M1,  i Mett, amb Ford Mustang.

Primera màniga a punt per a la sortida

De bon inici el Lugi escapava marcant un ritme de 28 o 29 voltes per carril. El Gerard intentava seguir el seu ritme però no podia i es tenia que conformar amb la segona posició de màniga per un petit marge sobre el Brosi, respectivament farien cinquè i sisè de la cursa. Pepu, Mett i un sorprenent Eric, que debutava a pista de velocitat i va fer una cursa molt bona amb ritme constant i poques sortides, van tancar la classificació d’aquesta màniga i de la cursa.

A la segona màniga formaven els millor classificats al campionat, a excepció del lider, Marc, que no va podre assistir: Arturo, amb dos voltes de hàndicap i un BMW 320, Luis, amb una volta de hàndicap i estrenant un Ferrari BB512 que anava molt be i Mayolas, Xas i Sergi, els tres amb BMW M1.

Espectacular vista dels Grup 5

El Mayolas i el Luis començaven marcant el ritme de cursa, molt a prop de lo que havia fet el Lugi, peró als pocs minuts de començar el cotxe d’en Luis es parava, un cable de guia s’havia sortit i la reparació li va costar set voltes.

A partir d’aquí el Mayolas va marcar el ritme de la cursa, apretant per a superar al Lugi i aguantant la presió de l’Arturo. Mentrestant, el Sergi i el Xas tenien la seva propia lluita, que es decantava del costat del Sergi per poc més d’una volta, i el Luis feia una remontada, marcant volta ràpida a tots els carrils, que el portaba de l’última posició de màniga i cursa a la segona i tercera respectivament, superant a l’Arturo al últim carril.

Primer d’aquesta màniga va ser el Mayolas, seguit pel Luis, l’Arturo, el Sergi i el Xas. A la general la victoria va ser pel Lugi, amb Mayolas segon i Luis tercer. El campionat queda molt obert, amb Mayolas, Arturo i Luis empatats a 40 punts a la primera posició, lo que deixa el podi per decidir a la propera i última cursa, el 26 de maig.

David Lugilde rep el seu premi com guanyador d’aquesta cursa

La propera cursa del Social será la primera de F40, el divendres 5 de maig. Us esperem, salut i gallet a fons!!!