Crònica: 4ª prova Social Rallye Ateneu-La Lira 2017

Les vacances es van fer notar el passat 21 de juliol i només 14 pilots van prendre sortida a la quarta cursa del social de rallye Ateneu-La Lira.

La categorìa estrella va ser la SN3D, amb 8 pilots, complementada amb 2 N3D-B i 4 N3D-A. Els SN van dominar la classificació general i els pilots visitants de Turboslot el rallye en general, copant les dos primeras posicions scratch, amb Israel Moreno i Pere Joan, i la primera de N3D-B, com podeu veure a la classificació al final de la entrada.

Per lo que respecte als pilots de La Lira, molt bona actuació en general destacant el Pepu, que al seu retorn va agafant forma a poc a poc i va aconseguir el millor resultat per al nostre club, tercer scratch i de SN3D.

Continuant amb SN3D i els nostres pilots, Mario Duque va asolir una molt bona sisena posició scratch, cinquena de categorìa, Joan Rodríguez va fer setè i sisè, respectivament, Óscar Jodar novè i setè i Ethan Duque desè i vuitè.

A la categoria N3D-A va guanyar el Ramón García, de l’Ateneu, amb Gerard Vives segon, onzè de la general, Toni Carrillo tercer de categoria i dotzè general, i Sergi González, quart i catorzé.

A N3D-A, victoria per a Roger Borjas, de Turboslot, amb el pilot de La Lira Pere Vilaplana segon i tretzè de la general.

Us deixem la classificació del rallye, podeu veure la galeria d’imatges fent click aquì.

Salut i gallet a fons.