Crònica: 4ª prova DTM Tarragona 2017 i presentació Copa Italia 2018

El Slot Club La Lira va acollir la darrera cursa del campionat DTM Tarragona. Darrera després de que es cancel·lés la que s’havia de celebrar a les instal·lacions de Aloyshop i que no es podrà gaudir degut al tancament de la botiga.

La inscripció va ser de deu pilots amb les visites de Miquel Miret (Pitlane Slot), Xavi Aguadé (Slot Vilabella) i Paco Also (Slot Tortosa) i les absències de Alfons Unda i Adriá Pujol, primer i segon del campionat i que es jugaven aquest amb Luis Díaz i Xavi Aguadé. Aquestes absències deixaven a Luis Díaz i Xavi Aguadé com principals candidats al campionat i a Miquel Miret amb possibilitats.

Pilots de la primera màniga

A la primera màniga van participar Arturo Solsona i el seu fill, Sergio, Paco Also, Gerard Vives i Joan Rodríguez. El Arturo es va destacar des de l’inici amb un molt bon ritme que deixava la cursa molt difìcil per als pilots de la segona. Paco va ser segon demostrant una bona adaptació a una pista que no conec mentres que el Gerard va asolir la tercera posició, amb el Joan quart i una gran actuació del Sergio a la seva segona cursa, mostrant una molt bona progresió.

A la segona màniga, els millor calssificats del campionatLa segona màniga va ser una mica més apretada amb Luis trigant de destacar-se peró aguantant la presió d’un rapidissim Brosi que mostraba un ritme molt rápid i un Pintinyo que no es despenjaba. A més, tots tenien que tenir un ull a la combinada per controlar a l’Arturo i les seves 202 vueltas.

Finalment, Luis es va emportar màniga i cursa, aquesta per a poc més d’una volta sobre l’Arturo, que va asolir la segona posició. Brosi va ser segon de màniga lo que va tenir el premi de un tercer a la cursa molt treballat. Tercer de màniga i quart de cursa va ser Pintinyo mentres que Miquel Miret i Oscar Jodar no van tenir bona cursa i van tancar aquesta mániga, resultant seté i vuité de cursa.

El campionat finalment va quedar resolt per al Luis amb un empat a la segona posició que es va resoldre per al Adriá Pujol per el seu millor resultar individual, lo que deixava a Pintinyo en tercera posició.

Divertida i competida cursa, com  sempre al DTM, que va servir per a acomiadar la temporada i el campionat, donat que ja no es tornara a cel·lebrar. A Barcelona serà sustituit per la copa Italia, amb Alfa 156 de Fly i el mateix espèrit d’aquests DTM: reglament tancat amb motor ùnic, mateixes midas de llandes i relació per a tots, xassís Sloting Plus 3D i suport de motor Slot.it.

Us deixem les classificacions i unes imatges. Salut i gallet a fons!!!