Crònica: 6ª prova Social Rallye Ateneu-La Lira 2017

El Social de Rallye es va tancar oficialment als nostres trams amb una sisena prova que va ser totalment controlada pel Mario Duque i el seu Ferrari 360 de Ninco, guanyador de totes les etapes per a acabar amb 12 segons d’avantatge  sobre el Josep Vidal «Pepu» i el seu Xsara Pro, deixant un magnific doblet per al Slot Club La Lira.

Per a arrodonir els bons resultats del club, Toni Carrillo va ser segon al Grup N3D-B i Gerard Vives va ser primer a N3D-A.

Per lo que respecta a la temporada, Mario va ser sotscampió i Pepu tercer a Super N3D, Sergi González segon a N3D-A i Pere Vilaplana campió a N3D-B. Una molt bona temporada d’un campionat molt obert e igualat, amb molts guanyadors diferents a totes les categories i uns parcs tancats amb molta varietat, com es va veure a aquesta darrera prova que tenía 15 inscrits amb 11 cotxes diferentes.

Us deixem les classificacions final de rallye i campionat junt a unes imatges i us esperem a la cloenda fora de campionat que es fará el 18 de novembre.

Salut i gallet a fons!!!