Crònica: 3a. cursa Clássics

El diumenge 17 de desembre va tocar matinar de nou al Slot Club La Lira per a gaudir de la tercera i darrera cursa de clàssics, a la qual es decidiria el campió d’aquesta temporada.

A la primera màniga van participar Sergio, Joan, Sergi, Marc, Brosi i Pepu. Marc va marcar el ritme desde l’arrencada deixant la emoció a a la lluita per la segona posició de la mániga entre el Brosi i el Pepu, que van acabar a aquest ordre separats per només una volta. Sergi va ser quart de màniga,seguit del Joan y de Sergio, el petit nou soci del club que va progresant i millorant a cada cursa.

Lugi, Arturo, Mayolas, Luis, Óscar, Èric i Mett van formar la segona màniga. Encara que al inici va semblar més igualada, l’Arturo va agafar la primera posició al inici i ja no la va deixar, superant també al Marc per a guanyar la cursa. Lui va ser segon de màniga però es va quedar a mitja volta de Marc, conformant-se amb el quart de la general.

Lugi, que al campionat partia com lider 7 punts per davant de l’Arturo, va tenir més problemes dels habituals per a asolir un bon ritme i acabava pel darrera de Luis, sent quart de la general i guanyant el campionat pels resultats individuals de curses al empatar a punts amb l’Arturo. Mayolas, Óscar, Èric i Mett van tacar aquesta màniga per aquest ordre.

Com ja hem dit, el campió de Clàssics 2017 finalment va ser Lugi amb 65 punts, els mateixos que l’Arturo. Ambdos tenien una victoria com millor resultat, així que es va decidir pel segon millor resultat, un segon per a Lugi i un tercer per a Arturo.

Us deixem la classificació de la cursa i una galeria d’imatges. Salut i gallet a fons!!!