Cloenda i entrega de premis 2017

Just després de la darrera cursa de clàssics al Slot Club La Lira es va celebrar la cursa especial de Cloenda de la temporada 2017. Per enguany es va preparar una cursa homatge a la Mille Miglia amb un circuit de dos carrils de recorregut molt llarg i revirat que gaudiriem amb els mateixos clàssics de Slot.it del campionat de velocitat.

La cursa es va disputar a tres passades, passant cada pilot pels dos carrils a cadascuna d’elles. La primera passada va ser per entrenar, la segona es va fer amb parelles formades segons la classificació de la cursa de velocitat. La tercera va ser la que contaria per a la classificació i les parelles es van fer segons els resultats de la segona.

La victoria final va ser molt disputada i es va decidir a la última parella per menys d’un segon sent el Pepu el que es va emportar la ampolla de vi de premi i deixant al Marc Segon a 76 centèsimes, com podeu ver a la classificació a continuació.

I després de la cursa, el tradicional dinar d’acomiadament de temporada i la entrega dels trofeus als tres primers del campionat social i els diplomes acreditatius de la temporada a tots els presents. El quadre d’honor de la temporada es el següent (i després, la galeria de fotos):

Grup 5

Campió: Luis Díaz
Sots campió: David Mayolas
Tercer: Arturo Solsona

Copa F40

Campió: David Lugilde
Sots campió: Arturo Solsona
Tercer: Sergi González

 

Copa 1/24

Campións: David Lugilde i David Mayolas
Sots campió: Joaquín Pastor «Mett»
Tercer: Luis Díaz

 

Clàssics

Campió: David Lugilde
Sots campió: Arturo Solsona
Tercer: David Mayolas

 

Social

Campió: David Lugilde
Sots campió: Arturo Solsona
Tercer: David Mayolas