Temporada 2018: noves categories i decisions per a la propera temporada

El diumenge 17 de desembre, després del dinar de cloenda, es va celebrar una reunió per a la presa de decisions de cara a la temporada 2018, a la que van assistir deu socis. A més de parlar de les categories a disputar, ens van prendre decisions orientades a fomentar la participació a les diferens curses i campionats, algunes d’elles no definitivas i subjectes a com es desenvolupi la temporada, que resumim a cotinuació:

  • Nou calendari de temporada: per a la propera temporada es va decidir provar el calendari escolar, per la qual cosa es farà una mini temporada de sis mesos, fins al estiu, i després es retomará la temporada de un any complet, de setembre a juny.
  • Motor únic: Totes les categories de la propera temporada es disputaran amb el mateix motor, Sloting Plus Speed 12 Black Point, referència SLP090012. Es va decidir aquest motor per ser un motor de rendiment regular i semblant entre totes les unitats, per ser econòmic i per ser el utilitzat al ResisTarraco.
  • Categories: Les categories a disputar la propera temporada, decidides per votació, van ser Copa F40 amb el nou reglament del Resistarraco, DTM i GT, totes elles amb el motor Speed 12, com ja hem comentat abans.
  • Curses especials: per a complementar el calendari, celebrarem una cursa de resistencia Scaleauto GT 1/24 al juliol i una cursa de Camions per a la Festa Major d’El Vendrell, a finals del mateix mes.
  • Descart al campionat social: al campionat social, i no a les classificacions individuals de cada categoria, es permetrà descontar el pitjor resultat de la temporada, podent ser aquest una no participació.
  • Quorum mìnim: En cas de que a alguna cursa la inscripció sigui inferior a 8 pilots, aquesta es suspendrà al no tenir prou comisaris per a celebrar-la amb normalitat. Al estar el calendari molt ple de curses i la dificultat per a trobar novas datas que aixó implica, no es buscarà una nova data, es treurà la cursa del calendari.

En breu tindrem actualitzada la web amb els nous calendari i reglaments.

Salut i gallet a fons.