Crònica: 1ª prova Social Rallye 2018 a La Lira

La temporada de Rallye es va estrenar el 2 de febrer a les nostres instal·lacions i novament amb un campionat conjunt amb els amics de l’Ateneu Slot Racing.

La estrena de l’any va ser molt bona amb el Josep Vidal «Pepu» com guanyador del rallye i de la categorìa SN3D i el Sergi González «el Presi» segon de SN3D i tercer scratch. Óscar Jodar va ser quart, tancant el podi de SN3D.

A N3D-B la victoria va ser per al Jose María López, de l’Ateneu, que va ser , a més, segon scratch. El Gerard Vives va ser el millor dels nostres representants a aquesta categorìa, acabant quart d’ella i 15é. scratch.

A N3D-A, victoria del Ramon García amb Cisco Salvador segon. Van ser els ùnics participants a aquesta categorìa.

Us deixem la classificació i aquí trobareu una gal·leria d’imatges, salut i gallet a fons!!!