Crònica: 2ª Cursa F40 2018

A un dia no habitual, un dijous i motivat per a no entrar a la finestra prohibida just abans de una cursa del Resistarraco al mateix club, es va celebrar la segona i darrera cursa de la Copa F40 2018. I a més amb tres visites especials, el Ramón Díaz i el Jorge Montero, habituals del Slot Club Vilabella els dos i de Mont-Roig el segon, i el Kero, soci de La Lira que portava molt de temps sense participar a cap cursa.

A la primera mànega van participar les mencionades visites junt als socis Óscar jodar i Joan Rodríguez, tots encuadrats a la divisió 2. La victoria de mànega va ser per al Ramón, que ja te alguna experiencia al nostre club, amb un molt ràpid pero algo irregular Óscar a la segona posició. Joan i Jorge van tenir una lluita molt maca i igualada que es va decantar per al local gràcies a que a Jorge se li va atragantar la pista 6. Kero va tancar la mànega i prou tenia amb correr per primera vegada en molt de temps, amb un traçat nou, sentit invers i un cotxe que no era seu.

A la segona mànega, Luis i Lugi de la divisió 1 compartian pista amb Pepu, Èric i Gerard de la 2. Cal dir que a la divisió 1 al Luis li valia amb puntuar per a emportarse el campionat al ser només dos pilots i no haver-hi puntuat el Lugi a la primera cursa.

A la divisió 2, es jugaven el campionat entre Pepu, Èric i Gerard. La màniga la va guanyar el Luis, tot i que el Lugi li va reduir la diferencia de 4 voltes a 1 i mitja als dos ultims carrils, als que el Luis no va rendir com tocava. Tercer va ser Pepu, que va estar molt ràpid i va guanyar el campionat a divisió 2. Èric continua la serva progresió amb un magnìfic quart de mànega i cursa. Tancant la mánega i sisè de cursa va ser el Gerard.

Us deixem les clasificacions i una galeria d’imatges. Salut i gallet a fons!!!