Crònica: 3a cursa GT/LMP 2018/19

Divendres 16 de novembreva ser la data per a la tercera cursa del campionat GT/LMP d’aquesta temporada 2018/19. Només vuit pilots van prendre la sortida sent la sorpresa de la nit que no només l’Oscar, amb un Renault RS01 de Scalextric amb xassís 3D aquesta vegada, es va atrevir amb alguna cosa diferent, el Lugi també va portar BMW M1 Fly Racing amb xassís 3D Sloting Plus que va ser la sorpresa de la cursa.

A la primera màniga vam gaudir d’una cursa molt controlada per el Sergi, amb un ritme molt bo i molt poques sortides, inclouent un carril perfecte, va fer 178 voltes que li van servir per a guanyar la màniga i fer quart al final de cursa, fregant el podi a menys d’una volta.

Segon de la màniga i sisé final va ser el Sergio,avançant amb la seva progresió amb una cursa molt regular i constant, fent 12’094 de volta ràpida i 3 sortides o menys a a quatre carrils (fins i tot, només una sortida al carril 1, el més complicat).

L’Oscar Jodar va correr de nou amb un cotxe diferent a lo habitual i potser ho va pagar, ja que el cotxe era ràpid però el elevat pes de la carroceria el feia difícil i aixó es va notar al elevat nombre de sortides que va tenir. Tercer de màniga i setè final va ser el seu escàs premi.

Bona cursa també pel Joan. Aquesta vegada va decidir canviar el seu habitual Saleen per un BMW Z4 de Scaleauto i ho va notar al ritme. Tot i que amb el Saleen va fer millor volta ràpida, el ritme amb el BMW va ser millor, lo que va fer que tingués més sortides i que fesi quatre voltes més que a la cursa anterior.

A la segona màniga la història va ser semblant. Sorprenent a tots, el BMW M1 del Lugi va comandar la cursa des de l’inici i amb un conjunt perfecte de bones voltes ràpides (11’501 la millor), bon ritme i només una sortida al darrer carril, va asolir la primera posició de màniga i cursa amb tres voltes d’avantatge.

Arturo lo va intentar però, tot i el seu habitual i rapidíssim Ferrari de Black Arrow, no va tenir el mateix ritme que el Lugi acabant amb 13 sortides que van pesar molt davant la regularitat del Lugi.

Amb ensurt final (sortida de pista amb cotxe volant, literalment, fins a caure a terra i doblegant una llande quan la cursa estava a punt d’acavar), el Brosi va fer una gran cursa, de nou, amenaçant la segona posició del Arturo a alguns moments. Tercer de màniga i de cursa va ser el seu merescut premi final.

Aquesta segona màniga la va tancar el Luis, que novament no va ser rival ni per al podi. Després de guanyar aquesta categoria a la mini-temporada 2018 amb el mateix cotxe, aquesta nova temporada no troba el ritme i es va notar a la elevada quantitat de sortides que va tenir. Va ser cinqué de cursa i aquesta vegada sense problemes mecànics com a la primera cursa.

D’aquesta maneras, el nou campió de GT/LMP es el Arturo, amb dos victories sobre tres posibles, amb el Lugi sots-campió i el Luis tercer, beneficiat pels zeros d’alguns pilots.

La propera parada serà a la cursa de Nadal, el proper 30 de novembre.

Us esperem a tots, salut i gallet a fons!!!