Canvis a la categoria Copa Resistarraco i nou calendari

Varies novetats de cara al retorn al social el proper gener, la primera afecta al calendari, que troibareu al final d’aquesta entrada i a la seva secció de la web actualitzat amb dates del Resistarraco i TDV 2019

A més, com ja sabeu, el reglament del Resistarraco 2019 fa un canvi total respecte al 2018.

Al apartat cotxe i components, canvien el Ferrari F40 de Policar pels GT3 de Scaleauto, el motor Sloting Plus Speed 12 pel Scaleauto 11b, els pneumàtics Spirit pels Scaleauto SC4735. 

A l’apartat tècnic, canvien la relació, ara 12/28, i el pes mìnim de carroceria, ara 17 grs. sense cargols. El plom ara tè ubicació lliure.

Respecte als models acceptats, copiem literalment del reglament:

«Encara que l’organització recomana l’ús dels models anteriors, ja que la finalitat d’aquest campionat és la preparació i prova de cotxes per al Resistarraco, s’admetrà qualsevol model que correspongui en la seva versió escala 1: 1 a l’especificació GT3 i estigui homologat per la FIA (per exemple, el Mosler MT900 GT3, encara que si va participar en diversos campionats nacionals, no va ser homologat per la FIA pel que no s’admetria).»

Es a dir, per a facilitar la participació aquesta temporada 2018/19 i no tenir que fer una nova inversió en cotxes, admetrem els mateixos que al campionat GT/LMP sempre que estiguin adaptats al reglament de la Copa Resistarraco i tenint en compte que l’aceptació final sempre correspondrá a la Direcció de Carrera.

Per a qualsevol dubte, ja sabeu que ens podeu trobar al grup de WhatsApp. Us deixem el calendari i us esperem el proper 11 de gener per a la primera cursa de la Copa Resistarraco.

Salut i gallet a fons!!!