Propera cursa: 3a prova DTM 2018/2019, 7 de juny

El DTM 2018/19 arriba a la seva fi amb la tercera i última cursa a disputar el proper divendres 7 de juny. Una cursa que no serà la última de la temporada ja que encara falten les curses de cloenda i de la festa major, de las que us informarem en breu.

L’emoció seguirà a aquesta convocatòria ja que, tot i que la primera posició del campionat sembla clara, encara que matemàticament no está tancada, el podi está per decidir, amb Brosi, Pepo i Miquel separats per només quatre punts.

Us esperem el proper divendres per a gaudir d’una divertida cursa als horaris habituals:

20:00 – Entrenaments lliures.
21:00 – Sopar.
22:00 – Cursa.

Teniu tota l’informació del reglament aquì i, com sempre, podeu fer les inscripcions al grup de WhatsApp o a la mateixa cursa.

Ens veiem a les curses, salut i gallet a fons!!!