Crònica: 1a cursa DTM 2019/20, 6 de Setembre

Un total de 12 pilots es varen presentar en la primera cursa del social de velocitat i primera de les tres que es realitzaran en la categoria DTM.

A destacar el retorn aquest any de pilots que havien fet un parèntesis a finals de la temporada passada i alguna que altre incorporació nova.

A destacar de la pole la primera posició del Pepo seguit pel Lugi i el Sergi.

La primera màniga la van conformar Eloi, Juan Carles, Sergio, Joan, Toni i Brosi..

El ritme el va marcar Brosi des de l’inici amb molta regularitat i marcant 28 voltes per carril en 4 dels 6, pujant finalment a una quarta posició final. En segon i tercer lloc varen quedar l’Eloi i el Joan Carles cinquè i sise respectivament i només separats per dues voltes. En un tercer grup el Sergio, Joan i el Toni separats per només quatre voltes entre ells i quedant nove, desè i onze.

A la segona màniga van prendre la sortida Pepo, Lugi, Sergi, Oscar, Arturo i Miquel.

En aquesta segona tanda ja es va veure que els dos primers feien una cursa a part de la resta, quedant en primer lloc el Lugi hi ha només una volta el Pepo, el tercer en la pole i tercer final el pilot Sergi va seguir el ritme dels dos primers però alguna sortida de més que els altres dos el van penalitzar amb una diferència de cinc voltes al final de la cursa. Els pilots Òscar i Miquel molt lluny dels tres primers no van aconseguir agafar bon ritme en tota la cursa quedant finalment setè i vuitè només separats per la coma de la volta.

Cal destacar també l’avería que va patir L’Arturo que el va penalitzar en 22 o 23 voltes i que finalment el va relegar a la última posició de la cursa, on en una situació normal hagués estat lluitant amb els tres primers.

Us deixem classificacions i fotos i us esperem a la propera cursa, el 4 de Octubre.

Salut i gallet a fons!!!