Crònica: 8a prova TDV 2019 – Turboslot 20-21 setembre

Disputada la vuitena prova del Terra de Vins 2019. Un total de 41 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l’ocasió a les instal·lacions de Turboslot, a Cal Rubió, Els Monjos.

Com sempre bona actuació dels nostres pilots a remarcar la segona posició en SNR de Joan Carles C. que el manté líder de la categoria, la tercera posició en WRC1/24 de Jordi Martínez i la tercera posició en Clas.1/24 de Sergi González.

En SNR victòria de la categoria per Ruben Pizarro, seguit per Joan C. Ceballos i Sequi. En WRC3D victòria per Ramon Garcia, seguit per Emilio Jimenez  i Ramon Boqué. Pel que fa a el grup N, Raul Ramirez s’imposava, seguit per Eloi Codorniu i Quim Codorniu.

En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s’imposava Ramon Garcia, seguit per Carlos Lopez i Sergi Gonzalez. En WRC 1/24 victòria per Josep Gonzalez, seguit per Jose M. Lopez i Jordi Martinez.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • SNR – Ruben Pizarro – 49,58
  • WRC3D – Ramon Garcia – 53,28
  • N – Raul Ramirez – 57,34
  • CLÀSSICS 1/24 – Ramon Garcia – 51,47
  • WRC 1/24 – Josep Gonzalez – 47,95