Crònica: 2a cursa DTM 2019/20, 4 de Octubre

Un total de 11 pilots es varen presentar en la segona cursa del social de velocitat i segona de les tres que es realitzaran en la categoria DTM.

A diferencia de la primera cursa que es va formar les mangues segons la pole, ara es surt segons clasificacio del campionat.

La primera màniga la van conformar Arturo, Oscar, Sergio, Joan, Toni i Miquel.

El ritme el va marcar Arturo des de l’inici amb molta regularitat i pujant finalment a una quarta posició final. En segon i tercer lloc varen quedar el Miquel i l’Oscar amb només una volta de diferència. El quart i cinquè respectivament van ser Sergio i JOan tots dos dins la mateixa volta i en sisena posició el Toni que dia a dia va millorant.

A la segona màniga van prendre la sortida Pepo, Lugi, Sergi, Brosi i Joan Carles.

En aquesta segona tanda ja es va veure que els dos primers feien una cursa a part de la resta, quedant en primer lloc el Lugi hi ha només dues voltes el Pepo, el tercer en la pole i tercer final el pilot Sergi va seguir el ritme dels dos primers però alguna sortida de més que els altres dos el van penalitzar amb una diferència de quatre voltes al final de la cursa. Els pilots Brosi i Joan Carles van acabar la cursa en quarta i cinquena posició que els va valdre per quedar cinquè i sisé finals.

Us deixem classificacions i fotos i us esperem a la propera cursa, el 8 de Novembre

Salut i gallet a fons!!!