Crònica: 1ª Cursa F40 2018

El 12 de gener va començar la mini temporada 2018 al Slot Club La Lira amb la primera cursa de la Copa F40, adaptada al nou reglament del Resistarraco.

Un total de 12 pilots (7 de divisió 1 i 5 de divisió 2), inclouent la visita del ilustre Pintinyo, van gaudir de una divertida cursa a dues mànegues. A la primera van participar els 5 pilots de la divisió 2 junt al visitant, Pintinyo, que entra directament a la divisió 1, mentres que a la segona van participar els altres 6 pilots de divisió 1.

Però primer va ser la pole, per a decidir quin escollia pista de sortida primer, pole que va ser per a Josep Vidal, «Pepu», pel davant de tots els pilots de Divisió 1, amb Marc Oliván segon i Luis Díaz tercer.

A la primera mànega es va imposar Pintinyo per menys de una volta sobre Pepu, que va ser el primer de Divisió 2. Éric va fer una cursa bonìssima i va ser tercer de mànega i segon de la divisió 2. Gerard es va quedar a menys d’una volta d l’Éric després d’una lluita molt maca tota la cursa. Tancant la mànega, Joan i el petit Sergio, el soci més jove i que progressa molt rapidament.

A la segona mànega, res nou. Victoria per al Marc Olivan, tot i que el seu cotxe no li anava com a el li agradava, amb un Arturo molt lluitador que es va quedar segon  a només dues voltes. Tercer lloc per al Xavi Aparici que va aguantar molt be l’arribada del Luis, que venia remontant després de perdre 8 voltes per una averia i netejar pneumátics,  i el va guanyar per només 0,2 voltes. Brosi va ser cinquè de mànega però no va poder superar al Pintinyo, fent 6é. de cursa. La mànega la va tancar Mett, que no va trobar ritme amb un cotxe que habia provat i rodat molt poc, o res, abans de la cursa.

Us deixem unes imatges i les classifacions de cursa i campionat. A aquesta ultima trobareu separades les dos divisions. Us esperem a la propera, el dijous 1 de febrer.

Salut i gallet a fons.